Архива вести

Обавештење за кориснике Апликација за Oбвезнике, Извршитеље и Инспекторе

11-04-2017 12:05

Поштовани корисници,

Због техничких проблема Апликације за Oбвезнике, Извршитеље и Инспекторе су тренутно недоступне. Радимо на отклањању проблема.

 

Ваш ЦРОСО

 


Обавештење за кориснике Портала Централног регистра

03-02-2017 03:13

Поштовани корисници,

Управа за заједничке послове републичких органа (УЗЗПРО) ће у недељу 05.02.2017. године вршити неопходне радове на комуникационој опреми. Док трају радови биће повремених прекида у раду Интернета, те је могуће да ће и Портал Централног регистра  у том периоду повремено бити недоступан.   

Ваш ЦРОСО


Важно обавештење за кориснике Портала

10-01-2017 08:57

Молимо кориснике да ажурирају апликацију SecurityTray и обавезно примене подешавања за Google Chrome i Mozilla Firefox која су наведена у упутству.

 

SecurityTray можете преузети овде.

Упутство за инсталацију преузмите овде.

ВАЖНО !!! Упутство за подешавања за Google Chrome i Mozilla Firefox преузмите овде

Ваш ЦРОСО


Обавештење за кориснике Апликација за Oбвезнике, Извршитеље и Инспекторе

18-12-2016 09:10

Поштовани корисници,

За даљи несметан рад Апликација за Обвезнике, Извршитеље и Инспекторе потребно је преузети, распаковати и покренути фајл InstalacijaUpdate02.exe.

Упутство и фајл InstalacijaUpdate02.exe  можете прузети овде

 

Ваш ЦРОСО


Важно обавештење за кориснике Портала

17-10-2016 02:01

Молимо кориснике да ажурирају апликацију SecurityTray.

Нова верзија апликације решава проблем компатибилности са новом верзијом Java-е 8 update 101 и нове верзије апликације за обједињену примену (ПКС, МУП,...) Привредне коморе Србије.

SecurityTray можете преузети овде.

Упутство за инсталацију преузмите овде.

Ваш ЦРОСО.


Нови Портал

04-08-2016 07:00

Поштовани корисници,

Са задовољством Вас обавештавамо да се у августу навршавају пуне три године од почетка оперативног рада Портала Централног регистра обавезног социјалног осигурања. Период иза нас је прошао са великим успехом . О овоме најбоље сведоче подаци да је за рад на порталу регистровано преко 120.000 обвезника ,који су успешно спровели преко 5.000.000. пријава на обавезно социјално осигурање.

Сада је пред нама нови задатак, редизајн портала. Циљ редизајна портала је исправљање уочених грешака, и креирање нових могућности за кориснике портала. С обзиром да је ЦРОСО ту због Вас, позивамо Вас да се и Ви активно укључите у овај пројекат. У ту сврху смо отворили нову е-маил адресу  novi.portal@croso.rs , на коју нам можете послати све Ваше предлоге и сугестије за унапређење рада на порталу.

Сваки Ваш предлог ћемо размотрити. Уколико се испуне потребни правни и технички предуслови, са великим задовољством, и имплементирати у нови портал.

Срдачно Ваш ЦРОСО


[ страна 1 од 16 ]